fbpx

MIN NYSTART

4 VECKORS HÄLSOUTMANING I
SAMARBETE MED BEEP & NO JUNK

ÄR DU TRÖTT PÅ DIETER
SOM INTE FUNGERAR?

BÖRJA DIN VIKTRESA IDAG -
GÅ MED I MIN NYSTART

BÄTTRE BLODSOCKER, BÄTTRE HÄLSA - AKTIVERA MIN NYSTART IDAG!

Min nystart är en kombination av två tjänster som ger dig ett helhetsgrepp på den livsstilsförändring du vill göra; en individuell kostplan med veckovisa förslag på justeringar du kan göra för att upptäcka hur din kropp svarar på dem, samt en mobilapp från Beep tillsammans med två glukossensorer som mäter ditt blodsocker dygnet runt i en månad.

Paketet är en unik möjlighet för dig att få större effekt än någonsin tidigare med små justeringar i dina vardagsrutiner, tack vare synliga resultat i mobilappen i realtid. Glöm självspäkande juicedieter och kalorikalkyler. Min nystart handlar om att upptäcka hur din kropp svarar på den energi du tillför – från insidan ut!

Min nystart är en kombination av två tjänster som ger dig ett helhetsgrepp på den livsstilsförändring du vill göra; en individuell kostplan med veckovisa förslag på justeringar du kan göra för att upptäcka hur din kropp svarar på dem, samt en mobilapp från Beep tillsammans med två glukossensorer som mäter ditt blodsocker dygnet runt i en månad.

Paketet är en unik möjlighet för dig att få större effekt än någonsin tidigare med små justeringar i dina vardagsrutiner, tack vare synliga resultat i mobilappen i realtid. Glöm självspäkande juicedieter och kalorikalkyler. Min nystart handlar om att upptäcka hur din kropp svarar på den energi du tillför – från insidan ut! Allt du behöver är en iPhone.

Beep-Insights-in what order should you eat?

KÄNNER DU
IGEN DIG?

Vi förstår - låt oss hjälpa dig!

DET ÄR FORTFARANDE MÖJLIGT ATT GÖRA EN LIVSSTILSFÖRÄNDRING

MIN NYSTART – 4 VECKORS HÄLSOUTMANING MED BEEP
OCH NO JUNK

MIN NYSTART –
4 VECKORS HÄLSOUTMANING MED BEEP OCH NOJUNK.

Ett fyra veckors program med kontinuerlig mätning av blodsocker, recept och små förändringar i vardagen. Istället för generella dieter och planer som inte tar hänsyn till varken din livsstil, aktivitetsnivå, sömn eller unika biologi – så ger Min nystart dig chansen att hitta vägen till hållbar livsstilsförändring. Du kommer att uppleva skillnad i ork, motivation och välbefinnande – men du kommer också att se direkta bevis i appen att din kropp är på väg i rätt riktning, vilket motiverar dig att fortsätta med det som är rätt för dig.

JA, DU KOMMER SE RESULTAT!

DELTAGARE VÅREN 2023

"Jag känner mig mycket piggare & inte alls sugen på att småäta"

“Rekommenderas till alla som har en ohälsosam relation till mat, obalans i kroppen, lider av småätande och har ett sockerberoende att göra detta program! Jag känner mig mycket piggare, inte alls sugen på att varken småäta eller socker och har dessutom börjat gå ner i vikt. Jag njuter av varenda måltid, varje känsla jag har är förhöjd och träningen går mycket. bättre än innan programmet! 

DELTAGARE VÅREN 2023

"Det har varit långt utöver förväntan"

“Det har varit långt utöver förväntan, maten, all information, känslan av att vara med i det här, känslan över att dag för dag lära känna kroppen mer och mer. Jag har ingenting att klaga på, jag är så nöjd!

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Min nystart är för dig som

Min nystart är INTE för dig, om

MIN NYSTART

RESULTAT REDAN EFTER TVÅ VECKOR!

Livsstilsförändring har aldrig varit enklare.

Med Beep i mobilen och en månads enkel kostplan från No Junk kommer din resa mot bättre hälsa att ta full fart!

Beep visar viktiga kemiska signaler som glukos och ketoner från din kropp, tillsammans med puls och HRV utifrån dina dagliga aktiviteter.  Lättare än så här blir det inte att infria dina nyårslöften – investera i din hälsa nu!

beep tech

En lördagkväll utan sötsug - är det möjligt?

En lördagkväll utan sötsug -
är det möjligt?

BÄTTRE BLODSOCKER, BÄTTRE HÄLSA

Med vårt fyraveckorsprogram får du lära dig allt du behöver veta om blodsocker och hur det påverkar din hälsa. Du får också praktiska tips på hur du kan öka din fettförbränning och optimera din metabola hälsa med enkla kostförändringar.

Detta ingår:

Sensor och app för 4 veckor –  Enkla blodsockersmarta recept – Information om kost,
 näring, fasta, stress och sömn – Personlig rådgivning via mail varje vecka

Välj ditt paket:

MIN NYSTART- 4 VECKOR

​För dig som vill göra justeringar i din livsstil och lära dig mer

4 veckor av blodsockermätning. Under dessa 4 veckor kommer du få lära dig mer om blodsocker och hur det påverkar din hälsa samt hur du kan öka din fettförbränning och optimera din metabola hälsa med enkla kostförändringar. 

Detta ingår:

 • 2 st sensorer och Beep Premium 4 veckor
 • Enkla blodsockersmarta recept
 • Information om kost, näring, fasta,
  stress och sömn som är viktiga faktorer för din metabola hälsa.
 • Personlig rådgivning via mail varje vecka

Totalt: 6 500 kr

Ditt friskvårdsbidrag kan täcka en del av kostnaden.

OPTIMERA - 8 VECKOR

För dig som vill få till en långsiktig kostförändring

Detta är en påbyggnad på MIN NYSTART . Under dessa 8 veckor av blodsockermätning, får du förutom allt som ingår i “Min Nystart” fler recept och mer djupgående rådgivning samt en hälsokartläggning vid start och efter dina 8 veckor. 

Detta ingår:

 • 4 st sensorer och Beep Premium 8 veckor
 • Fler blodsockersmarta recept 
 • Information om kost, näring, fasta, stress och sömn som är viktiga faktorer för din metabola hälsa. 
 • Personlig rådgivning via mail varje vecka samt hälsokartläggning via enkät.

Totalt: 11 500 kr

Ditt friskvårdsbidrag kan täcka en del av kostnaden.

Jana Stridfeldt Bjuhr - Funktionsmedicinsk terapeut/Hälsocoach

"Beep är ett jättebra verktyg som alla borde ha"

”Det mest användbara med Beep är att jag kan koppla ihop mina matbilder med mina blodsockermätningar. Detta gör att jag kan se hur olika maträtter påverkar mitt blodsocker.

Jag har använt Beep mycket för att göra experiment. Till exempel har jag testat att äta olika mängder kolhydrater för att se hur det påverkar mitt blodsocker. Detta har hjälpt mig att lära mig mer om hur min kropp reagerar på olika typer av mat.

Jag skulle rekommendera Beep-appen till alla som är intresserade av att förändra sin hälsa. Appen ger en tydlig bild av hur din mat och träning påverkar dig. Detta kan hjälpa dig att göra hälsosammare val och förbättra din allmänna hälsa.”

Livet är för kort för att inte må bra

ANSÖK TILL MIN NYSTART IDAG!

Vanliga frågor

HUR KOMMER JAG IGÅNG?

Det är enkelt! Fyll i ansökan på denna sida. Därefter blir du kontaktad av vår hälsocoach som hjälper dig att komma igång. 

VAD INGÅR?
 • Grundkurs i blodsocker och näringsämnen
 • Grundkurs meal spacing (fasta)
 • Information om omställningsbesvär av kostförändring
 • Blodsockersmarta recept
 • 2-4 sensorer (beroende på vilket paket du väljer) som mäter i 14 dagar vardera
VARFÖR BÖR JAG HA KOLL PÅ MITT BLODSOCKER?

När blodsockret är stabilt har kroppen lättare att tillgodose sina energibehov, vilket kan leda till mer energi, minskat sötsug och en bättre känsla av välbefinnande. Det kan även minska risken för kroniska sjukdomar som t.ex. hjärtsjukdomar & stroke.

VAD ÄR ETT NORMALT BLODSOCKER?

Mängden glukos i blodet bör ligga stabilt mellan 4-8 mmol/l för en frisk person, men en del strävar efter ännu lägre variationer för ett stabilare mående.

mer energi

Efter Min nystart kommer du att:

Din hälsa är din största rikedom

Din hälsa kan inte mätas i pengar som värdet på materiella saker. Men vad händer om du inte tar hand om den?

Scroll to Top
Keep track

Sign up to our Newsletter